aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: aMule GUI under Windows  (Read 11780 times)

Madjic

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3
aMule GUI under Windows
« on: December 04, 2006, 01:43:46 PM »

Hi,
I've got aMuled running on a Linux server and access it over the Webinterface...
as some options (like categories) are not fully supported by the webinterface or amulecmd, so i was wondering if there is any possibility to use aMulegui under windows....
Logged

Aethereal

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Re: aMule GUI under Windows
« Reply #1 on: December 04, 2006, 02:36:02 PM »

The windows version of aMuleGUI works just fine with the linux aMuled, but both of them must be of the same version (or the same CVS day).
Even with the GUI there are a couple of things that can't be managed, like the dl/ul paths, but other works really fine, like searches, where aMuleweb is limited (only one at the time, no "exclude" filtering)
Logged

AnimAlf

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 227
    • Home
Re: aMule GUI under Windows
« Reply #2 on: December 04, 2006, 05:25:37 PM »

In x64 only login and wait. Nothing more.

Madjic

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: aMule GUI under Windows
« Reply #3 on: December 07, 2006, 07:41:04 PM »

doesn't work too well, I can connect, but after a few seconds the speed display freezes and adding categories crashes the GUI

I use Gentoo with amule-2.1.3 (latest in portage tree) and windows XP with amule-gui-2.1.3 -- amulecmd works fine
« Last Edit: December 07, 2006, 07:51:00 PM by Madjic »
Logged

tomski

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 9
    • http://www.tomsbox.co.uk
Re: aMule GUI under Windows
« Reply #4 on: August 18, 2007, 05:52:18 PM »

Hi there,
i too have the amule daemon (2.1.3) running on a linux server that is on 247 but i cant get the amule gui (2.1.3) in winXP to show the correct status
as i shows the daemon as not connected (even though i am)
the only joy i have had so far is if i use the web gui and amule cmd

also wxcas also shows the daemon as not connected???

is there still a known problem with the windpws remote controls??
Logged
If everything in life was easy,
 What would we learn!!