aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: Bad_alloc Crash  (Read 1196 times)

androide

  • Newbie
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Bad_alloc Crash
« on: May 22, 2011, 09:58:15 AM »

Hallo,
I had amule running without problems for 1 year. It used to stay up and running for weeks and never crashed.
From two days ago amule started to crash after only about 1-2 hours.
My system is Ubuntu 10.10
I started from command line and had from the begining a lot  of strange line every second:
** (amule:5469): CRITICAL **: clearlooks_style_draw_box_gap: assertion `height >= -1' failed

** (amule:5469): CRITICAL **: clearlooks_style_draw_box_gap: assertion `height >= -1' failed

** (amule:5469): CRITICAL **: clearlooks_style_draw_box_gap: assertion `height >= -1' failed

** (amule:5469): CRITICAL **: clearlooks_style_draw_box_gap: assertion `height >= -1' failed
...
...


then after a while it crashed:


Terminated after throwing an instance of 'std::bad_alloc'

Terminated after throwing an instance of 'St9bad_alloc'
   what(): std::bad_alloc
   what(): std::bad_alloc

--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    http://forum.amule.org/index.php?board=67.0
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    http://wiki.amule.org/index.php/Backtraces

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMule 2.2.6 using wxGTK2 v2.8.11
Running on: Linux 2.6.35-28-generic i686


--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    http://forum.amule.org/index.php?board=67.0
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    http://wiki.amule.org/index.php/Backtraces

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMule 2.2.6 using wxGTK2 v2.8.11
Running on: Linux 2.6.35-28-generic i686

* Could not get symbol names for backtrace


--------------------------------------------------------------------------------
Annullato


The system was near unusable right before the crash, then all get normal.

Now I'm trying whit Download  limit  set to 0. I will tell you what happen.

Thanks
 
Logged

Stu Redman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 214
  • Offline Offline
  • Posts: 3764
  • Engines screaming
Re: Bad_alloc Crash
« Reply #1 on: May 22, 2011, 12:44:36 PM »

You have to build aMule with wxWidgets 2.8.12. See http://wiki.amule.org/index.php/HowTo_Compile_In_Ubuntu
Logged
The image of mother goddess, lying dormant in the eyes of the dead, the sheaf of the corn is broken, end the harvest, throw the dead on the pyre -- Iron Maiden, Isle of Avalon