aMule Forum

English => Multiplatform => Mac OSX => Topic started by: PepitoGrilloOSX on July 28, 2020, 12:15:10 AM

Title: aMule binaries for macOS
Post by: PepitoGrilloOSX on July 28, 2020, 12:15:10 AM
Snow Leopard:
aMule: https://www.dropbox.com/s/y6q66mrskx97trl/aMule-2.3.2-Snow_Leopard-wxWidgets-3.0.2-TabsPatch.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/y6q66mrskx97trl/aMule-2.3.2-Snow_Leopard-wxWidgets-3.0.2-TabsPatch.zip?dl=0)

macOS 10.13 (High Sierra):
aMule: https://www.dropbox.com/s/en0g3nv595qjk1z/aMule-2.3.2-macOS_10.13-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/en0g3nv595qjk1z/aMule-2.3.2-macOS_10.13-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0)
aMule GUI / amuled: https://www.dropbox.com/s/z478lidzpadlujx/aMuleGUI-amuled-2.3.2-macOS_10.13-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/z478lidzpadlujx/aMuleGUI-amuled-2.3.2-macOS_10.13-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0)

macOS 10.14 (Mojave):
aMule: https://www.dropbox.com/s/z7im8z4ns0ovnr1/aMule-2.3.2-macOS_10.14-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/z7im8z4ns0ovnr1/aMule-2.3.2-macOS_10.14-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0)
aMule GUI / amuled: https://www.dropbox.com/s/2u6e78oadw7ooi1/aMuleGUI-amuled-2.3.2-macOS_10.14-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/2u6e78oadw7ooi1/aMuleGUI-amuled-2.3.2-macOS_10.14-wxWidgets-3.0.4.zip?dl=0)

macOS 10.15 (Catalina):
aMule: https://www.dropbox.com/s/5brs48zfcvxn2db/aMule-2.3.2-macOS_10.15-wxWidgets-3.0.5.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/5brs48zfcvxn2db/aMule-2.3.2-macOS_10.15-wxWidgets-3.0.5.zip?dl=0)
aMule GUI / amuled: https://www.dropbox.com/s/ynnjjfyho9fjjii/aMuleGUI-amuled-2.3.2-macOS_10.15-wxWidgets-3.0.5.zip?dl=0 (https://www.dropbox.com/s/ynnjjfyho9fjjii/aMuleGUI-amuled-2.3.2-macOS_10.15-wxWidgets-3.0.5.zip?dl=0)
 
Force light mode in Catalina:
defaults write org.amule.aMule NSRequiresAquaSystemAppearance -bool yes
Title: Re: aMule binaries for macOS
Post by: Nocta on September 09, 2020, 07:58:19 PM
Thank you so much!

It works in the sense that it opens but I can't seem to be able to connect or even download the server list sadly.
Do you have any idea of what is happening?