aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: "Connection lost"  (Read 2713 times)

dead2self

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
"Connection lost"
« on: July 07, 2006, 06:58:52 AM »

This started about 2 weeks ago just out of the blue. I hadn't changed anything to my knowledge. Heres what im seeing:

Quote
2006-07-06 18:56:13: Connecting
2006-07-06 18:56:13: Servers: Trying to connect
2006-07-06 18:56:13: AICH Thread: Syncronization thread started.
2006-07-06 18:56:13: AICH Thread: Masterhashes of known files have been loaded.
2006-07-06 18:56:13: AICH Thread: No new files found.
2006-07-06 18:56:13: AICH Thread: Terminated.
2006-07-06 18:56:13: Connecting to BiG BanG 10 (80.239.200.109 - 80.239.200.109:3000)
2006-07-06 18:56:13: Read 0 Kad contacts
2006-07-06 18:56:14: Credit file loaded, 2401 clients are known

2006-07-06 18:56:14:  - This is aMule CVS using wxGTK2 v2.6.1 (Unicoded) (Snapshot: Mon Jan  9 07:02:13 CET 2006) based on eMule.
2006-07-06 18:56:14:    Running on Linux 2.6.15-25-386 i686
2006-07-06 18:56:14:  - Visit http://www.amule.org to check if a new version is available.

2006-07-06 18:56:14: Loading ipfilter.dat files.
2006-07-06 18:56:14: Loaded 0 IP-ranges from 'ipfilter.dat'. 0 malformed lines were discarded.
2006-07-06 18:56:14: Loaded 0 IP-ranges from 'ipfilter_static.dat'. 0 malformed lines were discarded.
2006-07-06 18:56:14: Loading server.met file: /home/aaron/.aMule/server.met
2006-07-06 18:56:14: 199 servers in server.met found
2006-07-06 18:56:14: Found 4 part files
2006-07-06 18:56:14: External connections disabled in config file
2006-07-06 18:56:14: MuleUDPSocket: Created Server UDP-Socket at port 4665
2006-07-06 18:56:14: MuleUDPSocket: Created Client UDP-Socket at port 4672
2006-07-06 18:56:14: Found 9 known shared files
2006-07-06 18:56:14: Servers: Trying to connect
2006-07-06 18:56:14: Connecting to Bidonkey 2k (213.251.133.199 - 213.251.133.199:4661)
2006-07-06 18:56:14: Connected to BiG BanG 10 (80.239.200.109:3000)
2006-07-06 18:56:14: Connected to Bidonkey 2k (213.251.133.199:4661)
2006-07-06 18:56:33: Lost connection to Bidonkey 2k (213.251.133.199:4661)
2006-07-06 18:56:33: Connection lost
2006-07-06 18:56:33: Lost connection to BiG BanG 10 (80.239.200.109:3000)
2006-07-06 18:56:33: Connection lost
2006-07-06 18:56:37: Connection attempt to BiG BanG 10 (80.239.200.109:3000) timed out.
2006-07-06 18:56:37: Servers: Trying to connect
2006-07-06 18:56:37: Connecting to DonkeyServer No3 (62.241.53.17 - 62.241.53.17:4242)
2006-07-06 18:56:38: Connected to DonkeyServer No3 (62.241.53.17:4242)
2006-07-06 18:56:39: Connection attempt to Bidonkey 2k (213.251.133.199:4661) timed out.
2006-07-06 18:56:39: Servers: Trying to connect
2006-07-06 18:56:39: Connecting to BiG BanG 1 (80.239.200.99 - 80.239.200.99:3000)
2006-07-06 18:56:40: Connected to BiG BanG 1 (80.239.200.99:3000)
2006-07-06 18:56:57: Lost connection to DonkeyServer No3 (62.241.53.17:4242)
2006-07-06 18:56:57: Connection lost
2006-07-06 18:56:59: Lost connection to BiG BanG 1 (80.239.200.99:3000)
2006-07-06 18:56:59: Connection lost

What I've done so far:

-I deleted the preferences file and started that from scratch.
-Double checked my router settings.
-Turned on DMZ for my ip on my router.

Not sure what is going on here. Any help would be very much appreciated, thanks.
Logged