aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: That username does not exist.  (Read 9179 times)

jeep

  • Guest
That username does not exist.
« on: August 13, 2007, 06:27:15 PM »

Hello,
I tried to re-register (forgotten my old username, 3 years old), that succeed as I received
the mail from 'Matis' and I also could add a password for my new username.
But ... I cannot login !
Each time I try, 'Mantis' reply : « That username does not exist. » !
But -- of course -- this username is valid, as I can see your e-mail
just there, saying «Thank you for registering. You have account with username 'jeep' ».

I've tried to reload FireFox, then removing your cookies, but all failed ... :(
Dunno what to do at the time ...

I connect with FireFox 2 (IceWeasel) under Linux Debian 4.0 (Etch).

[sorry for my far to perfect english]

N.B. : The first time it failed, the error message (in bugtracker) was like :
            « Your username is blocked or disactived or doesn't exist »
            So, maybe it is blocked (because of too much tries, maybe), but, in this
            case, how can we re-activate it ?
Logged

Kry

  • Ex-developer
  • Retired admin
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: -665
  • Offline Offline
  • Posts: 5898
Re: That username does not exist.
« Reply #1 on: August 13, 2007, 06:31:44 PM »

I resent you the password. Please check your email, and try again - the account appears as perfectly active.
Logged

jeep

  • Guest
That username does not exist (reply to Kry).
« Reply #2 on: August 13, 2007, 07:19:34 PM »

Hello Kry,

[sorry for this "new topic" but I just cannot find how to do a simple 'reply']

Thank you for your quick answer ! ;)

[I received your e-mail and clicked the link, all was OK]

So ... it *seems* that it works, now ... as I'm now logged as 'jeep' in bugtracker !

I've changed my password, the old one used some iso8859-15 characters ("é") so, maybe
the « bug » was there ?

I've also tried to log in the forum (I was always recognized as "Guest") to post this
answer, but It replies «That username does not exist. » again ...
Maybe it's because I'm still logged in bugtracker ?
So, if I'm logged in bugtracker, it's impossible to be recognized as 'jeep' automatically
in the forum ?
Or must I purchase another password and ID for the forum ?
Sorry, but all that's sounds strange to me ...

Jeep.

P.S. : The bug I was going to report was already reported (0001111), and fixed on may 29,
          so, it's OK for this, thanks ! ;)
Logged

Kry

  • Ex-developer
  • Retired admin
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: -665
  • Offline Offline
  • Posts: 5898
Re: That username does not exist (reply to Kry).
« Reply #3 on: August 13, 2007, 07:21:20 PM »

The forum is different software and needs another account, yeah.
Logged

jeep

  • Newbie
  • *
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: That username does not exist (reply to Kry).
« Reply #4 on: August 13, 2007, 07:44:27 PM »

Ok ! ;)

All is now perfect, : I queried a new ID and password, then I could
log in this forum, and, once I was logged, I was able to do a "real" reply ! ;)
So I don't have any question or request, now.

<off-topic>
Just a big *cheers* for your great work, as I happily use aMule
since almost the beginning, without any big problem, (under Linux) !
That's really great.
[I, before, used MlDonkey, but I really prefer aMule]
So : Thanks a loooooot !
</off-topic>

Jeep.
Logged