aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: aMule znika przy probie polaczenia z serweami  (Read 6436 times)

ferdeck

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
aMule znika przy probie polaczenia z serweami
« on: November 12, 2007, 10:07:42 PM »

mam Kubuntu 7.10 dodalem pliki do aMule i przy polacz laczy sie i po paru sekundach cała aplikacja sie rozlacza
konsola pokazuje taki tekst:

HTTP download thread started

--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    http://forum.amule.org/board.php?boardid=67
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    http://www.amule.org/wiki/index.php/Backtraces

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMule 2.1.3 using wxGTK2 v2.8.4 (Unicoded)
Running on: Linux 2.6.22-14-generic i686

[2] wxThreadHelperThread::~wxThreadHelperThread() in amule [0x8082b0b]
[3] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xb75b35d6]
[4] ?? in [0xffffe420]
[5] wxGIFDecoder::GetFrameSize(unsigned int) const in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-
2.8.so.0[0xb7876392]
[6] wxGIFDecoder::ConvertToImage(unsigned int, wxImage*) const in /usr/lib/libwx
_gtk2u_core-2.8.so.0[0xb78763fc]
[7] wxTextCtrl::wxTextCtrl() in amule [0x8236add]
[8] wxAppConsole::HandleEvent(wxEvtHandler*, void (wxEvtHandler::*)(wxEvent&), w
xEvent&) const in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xb7506ee5]
[9] wxEvtHandler::ProcessEventIfMatches(wxEventTableEntryBase const&, wxEvtHandl
er*, wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xb75af0af]
[10] wxEventHashTable::HandleEvent(wxEvent&, wxEvtHandler*) in /usr/lib/libwx_ba
seu-2.8.so.0[0xb75af1fd]
[11] wxEvtHandler::ProcessEvent(wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xb75                                             af366]
[12] wxTimerBase::Notify() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.8.so.0[0xb78c1b71]
[13] ?? in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.8.so.0 [0xb779de55]
[14] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0xb6f2b8d6]
[15] g_main_context_dispatch in /usr/lib/libglib-2.0.so.0[0xb6f2b11c]
[16] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0xb6f2e55f]
[17] g_main_loop_run in /usr/lib/libglib-2.0.so.0[0xb6f2e909]
[18] gtk_main in /usr/lib/libgtk-x11-2.0.so.0[0xb6cc09e4]
[19] wxEventLoop::Run() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.8.so.0[0xb77947cc]
[20] wxAppBase::MainLoop() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.8.so.0[0xb783600e]
[21] wxAppBase::OnRun() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.8.so.0[0xb7835601]
[22] wxEntry(int&, wchar_t**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xb754325a]
[23] wxEntry(int&, char**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xb7543307]
[24] CryptoPP::IteratedHash<unsigned int, CryptoPP::EnumToType<CryptoPP::ByteOrd                                             er, 0>, 64u, CryptoPP::HashTransformation>::~IteratedHash() in amule [0x812d010]
[25] __libc_start_main in /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6[0xb7264050]
[26] wxNotebook::SetPadding(wxSize const&) in amule[0x807ee51]


--------------------------------------------------------------------------------
Aborted (core dumped)


wie ktoś o co chodzi?

pozdro
Logged

spitf1r3

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: aMule znika przy probie polaczenia z serweami
« Reply #1 on: January 10, 2008, 02:45:43 PM »

Prześlij ten log na adres forum wskazany w logu...
Logged

Szomon

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: aMule znika przy probie polaczenia z serweami
« Reply #2 on: March 18, 2008, 07:38:05 PM »

Mam tan sam problem co ferdeck. Czy jest na to jakiś sposób?

EDIT:
poszukałem trochę na angielskim forum i znalazłem http://forum.amule.org/index.php?topic=14263.0
błąd będzie naprawiony w następnej wersji, tymczasem ze strony http://www.hirnriss.net/?area=cvs można pobrać wersje rozwijaną bez tego błędu
« Last Edit: March 18, 2008, 07:58:25 PM by Szomon »
Logged