aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: svn20080123 crash on debian powerpc kernel2.6  (Read 1335 times)

ralse

  • Approved Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 16
svn20080123 crash on debian powerpc kernel2.6
« on: January 23, 2008, 03:04:53 PM »

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMuled SVN using wxGTK2 v2.8.7 (Snapshot: Wed Jan 23 07:01:57 CET 2008)
Running on: Linux 2.6.23.9 ppc

[2] CamuleApp::OnFatalException() in amuled [0x10029a04]
[3] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xfa349a0]
[4] ?? in [0x1003f4]
[5] ?? in [0x4]
[6] CamuleApp::OnFinishedHashing(CHashingEvent&) in amuled [0x1002a220]
[7] wxAppConsole::HandleEvent(wxEvtHandler*, void (wxEvtHandler::*)(wxEvent&), wxEvent&) const in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xf95d57c]
[8] wxEvtHandler::ProcessEventIfMatches(wxEventTableEntryBase const&, wxEvtHandler*, wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xfa2e89c]
[9] wxEventHashTable::HandleEvent(wxEvent&, wxEvtHandler*) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xfa2eb30]
[10] wxEvtHandler::ProcessEvent(wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xfa2edd0]
[11] wxEvtHandler::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xfa2f4e0]
[12] wxAppConsole::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xf95e3a0]
[13] CamuleDaemonApp::OnRun() in amuled [0x1002730c]
[14] wxEntry(int&, wchar_t**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xf9aa0b4]
[15] wxEntry(int&, char**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.8.so.0[0xf9aa198]
[16] main in amuled [0x100263f8]
[17] ?? in /lib/libc.so.6 [0xf52eb10]
[18] ?? in /lib/libc.so.6 [0xf52ecd0]


--------------------------------------------------------------------------------
Logged

Xaignar

  • Admin and Code Junky
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 19
  • Offline Offline
  • Posts: 1103
Re: svn20080123 crash on debian powerpc kernel2.6
« Reply #1 on: January 23, 2008, 04:48:50 PM »

Thanks. I've comitted a fix that should resolve this problem (I hope. Its a bit hard to tell if I fixed the problem you experienced, or a different one :))
If you still experience this problem, then please try following these instructions, as that will give us more information to work with:
http://www.amule.org/wiki/index.php/Backtraces
Logged