aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Pages: 1 [2]

Author Topic: aMule 2.3.1 released  (Read 12248 times)

Zenitur

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #15 on: January 17, 2012, 06:30:13 AM »

Please make a deb package. Thanks.

Just install it from Sid.
Logged

Saia

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #16 on: January 18, 2012, 12:44:49 AM »

Installed all necessary files and I got nothing but crashes. New Amule will not even load on OS 10.6.8. I don't know what the problem is, and don't have the time to mess with it. I restored the previous version and will keep it, as it works. Maybe the next release will work for me. Maybe this new version requires several different downloads (it should be one self-contained file for common sense) Anyway, can't worry about it. Even so, thanks for working on it, it works for some folks.

Registering on this forum was ridiculous in itself. I had to re-enter the proposed password about four times (four different passwords attempted) because on the form screen it does not tell you the password requirements. I must be getting old because I could not read about the first fifty of those garbled box messages. Your forum techs may find it a good idea to clarify the registration requirements. I'm an Admin a forum myself and darn near gave up on joining this one. Just have the form page of Registration state that passwords need to be 8-12 characters, must have upper and lower case letters, and at least one number. It will save prospective members 10 minutes. I'm sure I wasn't the first one to consider saying forget it, and many probably did. You've got to keep it clear, concise, and as simplistic as possible while maintaining good security. Just a little Admin to Admin advice.
Logged

Fabioamd87

  • Jr. Member
  • **
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 78
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #17 on: January 30, 2012, 05:52:18 PM »

someone are bugging ubuntu developes?
Logged

thewolfx

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #18 on: February 06, 2012, 06:13:01 PM »

it keeps crashing on my lion 10.7.3.  >:( >:( >:( >:( >:(

Last login: Mon Feb  6 18:17:19 on ttys000
/Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule ; exit;
/Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule ; exit;
 2012-02-06 18:28:30: amuleAppCommon.cpp(333): Initialising aMule 2.3.1 compiled with wxMac v2.8.12 (Debugging)
 2012-02-06 18:28:30: amuleAppCommon.cpp(379): Checking if there is an instance already running...
 2012-02-06 18:28:30: amuleAppCommon.cpp(410): No other instances are running.
 2012-02-06 18:28:30: ListenSocket.cpp(65): Vti?nica za poslu?anje: v redu.
2012-02-06 18:28:30.889 amule[539:707] CFURLCreateWithString was passed this invalid URL string: '/System/Library/CoreServices/CommonCocoaPanels.bundle' (a file system path instead of an URL string). The URL created will not work with most file URL functions. CFURLCreateWithFileSystemPath or CFURLCreateWithFileSystemPathRelativeToBase should be used instead.
Assertion failed: Format.cpp:Init:201: Assertion 'wxAssertFailure' failed. Invalid format specifier: % %

Backtrace follows:
0x10c41 : CamuleApp::OnAssertFailure(wchar_t const*, int, wchar_t const*, wchar_t const*, wchar_t const*) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x597e98 : wxOnAssert(wchar_t const*, int, char const*, wchar_t const*, wchar_t const*) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x273c16 : CFormat::Init(wxString const&) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0xa7c5 : CFormat::CFormat(wchar_t const*) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x245edf : CStatTreeItemSimple::GetDisplayString() const in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x1ac247 : CStatisticsDlg::FillTree(CStatTreeItemBase*, wxTreeItemId&, std::set<unsigned int, std::less<unsigned int>, std::allocator<unsigned int> > const&) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x1ac35b : CStatisticsDlg::FillTree(CStatTreeItemBase*, wxTreeItemId&, std::set<unsigned int, std::less<unsigned int>, std::allocator<unsigned int> > const&) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x1ad369 : CStatisticsDlg::ShowStatistics(bool) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x1ad422 : CStatisticsDlg::InitTree() in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x1ad524 : CStatisticsDlg::Init() in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x16ed97 : CamuleDlg::CamuleDlg(wxWindow*, wxString const&, wxPoint, wxSize) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x163a7d : CamuleGuiBase::InitGui(bool, wxString&) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x163bb8 : CamuleGuiApp::InitGui(bool, wxString&) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x15c54 : CamuleApp::OnInit() in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x163d28 : CamuleGuiApp::OnInit() in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x18e64 : wxAppConsole::CallOnInit() in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x5d6132 : wxEntry(int&, wchar_t**) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x5d622a : wxEntry(int&, char**) in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x1632fc : main in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x2a12 : _start in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule
0x2939 : start in /Applications/aMule/aMule.app/Contents/MacOS/amule


Abort trap: 6
logout

so, instead i downloaded this a mule http://sourceforge.net/projects/amule/files/aMule/2.2.6/aMuleCore-2.2.6-x86-Leopard-MFb03.dmg/download and it works on lion 10.7.3 so anyone else having problem with the new release, take the old one, it works for me...
« Last Edit: February 06, 2012, 07:06:58 PM by thewolfx »
Logged

Stu Redman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 213
  • Offline Offline
  • Posts: 3828
  • Engines screaming
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #19 on: February 06, 2012, 09:53:13 PM »

Looks like your translation is buggy. Please try English, it should work. What language are you using?
Logged
The image of mother goddess, lying dormant in the eyes of the dead, the sheaf of the corn is broken, end the harvest, throw the dead on the pyre -- Iron Maiden, Isle of Avalon

(A)nonymous

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #20 on: February 09, 2012, 05:12:20 PM »

For Lucid Lynx 10.04 LTS?

Logged
Against the machine

Mayflower

  • Newbie
  • *
  • Karma: -5
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #21 on: March 26, 2012, 11:16:53 PM »

Hi everyone!
I need help to install 2.3.1 on Mac Snowleopard.
Evrytime I try to start the program it always shuts down.
Is there no complete version to download?
Please contact me if you can help.
I donĀ“t know much about computer so I hope you can explain simple.
« Last Edit: March 26, 2012, 11:38:29 PM by Mayflower »
Logged
Mayflower

GonoszTopi

  • The current man in charge of most things.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 149
  • Offline Offline
  • Posts: 2431
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #22 on: March 27, 2012, 07:40:38 PM »

Evrytime I try to start the program it always shuts down.
Well, not very descriptive...
Logged
concordia cum veritate

Mayflower

  • Newbie
  • *
  • Karma: -5
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #23 on: March 30, 2012, 04:57:51 PM »

Sorry about my description but I am no pro.
To me  2.3.1 seemed to work better on Snowleopard.
Logged
Mayflower

GonoszTopi

  • The current man in charge of most things.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 149
  • Offline Offline
  • Posts: 2431
Re: aMule 2.3.1 released
« Reply #24 on: March 30, 2012, 06:24:38 PM »

Sorry about my description but I am no pro.
You could add a little more detail on "it always shuts down". Like does it show the GUI or not, does it start and shuts down later, when you do something, or does it shut down before you could do anything, etc.

I need help to install 2.3.1 on Mac Snowleopard.
Evrytime I try to start the program it always shuts down.
To me  2.3.1 seemed to work better on Snowleopard.
Now what? 2.3.1 doesn't work or works better?
Logged
concordia cum veritate
Pages: 1 [2]