aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: Crash on OpenSuse  (Read 1539 times)

Akkon

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Crash on OpenSuse
« on: April 29, 2012, 01:18:53 PM »

Hello.

I have been using aMule for a few years in Debian-based distributions (Debian, Ubuntu, Mint,...) and yesterday I decided to try OpenSuse 12.1. I'm new in this distribution and I don't know how it works completly.

My problem was after installing aMule from the web of opensuse (http://software.opensuse.org/package/aMule) when I try to initialize amule or amuled I return me problems with libwx_gtk2u_adv and libwx_baseu. I install that libraries form the official webpage and now I have another problem that maybe it is related. When I run amule from terminal, it try to start but it crashes and returns:

Code: [Select]
amule
 2012-04-29 12:57:26: Initialising aMule 2.3.1 compiled with wxGTK2 v2.8.12
 2012-04-29 12:57:26: Checking if there is an instance already running...
 2012-04-29 12:57:26: No other instances are running.
 2012-04-29 12:57:26: Socket de escucha: Ok
 2012-04-29 12:57:26: Cargando archivo temporales desde XXXX
 2012-04-29 12:57:26: Cargando archivo part 1 de 43

--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    http://forum.amule.org/index.php?board=67.0
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    http://wiki.amule.org/index.php/Backtraces

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMule 2.3.1 compiled with wxGTK2 v2.8.12
Running on: Linux 3.1.0-1.2-desktop x86_64

[2] ?? in amule[0x439667]
[3] wxFatalSignalHandler in /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0[0x7faa5e181aac]
[4] ?? in /lib64/libpthread.so.0[0x7faa5d4d8d00]
[5] ?? in amule[0x476d72]
[6] ?? in amule[0x4fe3b1]
[7] ?? in amule[0x4fe24b]
[8] ?? in amule[0x5045ec]
[9] ?? in amule[0x50cfe6]
[10] ?? in amule[0x464781]
[11] ?? in amule[0x43b9db]
[12] ?? in amule[0x4b5b41]
[13] wxEntry(int&, wchar_t**) in /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0[0x7faa5e12f69b]
[14] ?? in amule[0x4308f0]
[15] __libc_start_main in /lib64/libc.so.6[0x7faa5d15b23d]
[16] ?? in amule[0x435005]


Almost the same output occurs when I try the demon:

Code: [Select]
amuled
 2012-04-29 12:57:57: Initialising aMuleD 2.3.1 compiled with wxGTK2 v2.8.12
 2012-04-29 12:57:57: Checking if there is an instance already running...
 2012-04-29 12:57:57: No other instances are running.
 2012-04-29 12:57:58: Socket de escucha: Ok
 2012-04-29 12:57:58: Cargando archivo temporales desde /home/dsantos/descargas/eMule/Temp.
 2012-04-29 12:57:58: Cargando archivo part 1 de 43

--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    http://forum.amule.org/index.php?board=67.0
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    http://wiki.amule.org/index.php/Backtraces

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMuleD 2.3.1 compiled with wxGTK2 v2.8.12
Running on: Linux 3.1.0-1.2-desktop x86_64

[2] ?? in amuled[0x415b75]
[3] wxFatalSignalHandler in /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0[0x7f5a20c11aac]
[4] ?? in /lib64/libpthread.so.0[0x7f5a2019ed00]
[5] ?? in amuled[0x4523c0]
[6] ?? in amuled[0x49d482]
[7] ?? in amuled[0x4a27c0]
[8] ?? in amuled[0x4ab1ba]
[9] ?? in amuled[0x43fe39]
[10] ?? in amuled[0x417f07]
[11] ?? in amuled[0x41402a]
[12] wxEntry(int&, wchar_t**) in /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0[0x7f5a20bbf69b]
[13] ?? in amuled[0x41118c]
[14] __libc_start_main in /lib64/libc.so.6[0x7f5a1fe2123d]
[15] ?? in amuled[0x4139dd]



I look for solutions in internet but I was unable to obtain anything.
Logged

Stu Redman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 214
  • Offline Offline
  • Posts: 3830
  • Engines screaming
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #1 on: April 29, 2012, 01:33:29 PM »

Can you try to run aMule in gdb and post a backtrace from there?
Logged
The image of mother goddess, lying dormant in the eyes of the dead, the sheaf of the corn is broken, end the harvest, throw the dead on the pyre -- Iron Maiden, Isle of Avalon

Akkon

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #2 on: April 29, 2012, 01:45:15 PM »

I used gdb a few times so I don't know if this is the right way to do but:

Code: [Select]
:~$ gdb /usr/bin/amule
GNU gdb (GDB) SUSE (7.3-41.1.2)
Copyright (C) 2011 Free Software Foundation, Inc.
License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <http://gnu.org/licenses/gpl.html>
This is free software: you are free to change and redistribute it.
There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.  Type "show copying"
and "show warranty" for details.
This GDB was configured as "x86_64-suse-linux".
For bug reporting instructions, please see:
<http://www.gnu.org/software/gdb/bugs/>...
Reading symbols from /usr/bin/amule...(no debugging symbols found)...done.
(gdb) run
Starting program: /usr/bin/amule
Missing separate debuginfo for /lib64/ld-linux-x86-64.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=f20c99249f5a5776e1377d3bd728502e3f455a3f"
Missing separate debuginfo for /lib64/libz.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=f5011618a4da73cd48cd503403ef6c6bc6b16fc8"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libupnp.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=6140bcbdc3abe2d31f35745e3d684c05423a70cd"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libixml.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=07ff81f965d1caea645e395efca3e2af88779104"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_gtk2u_adv-2.8.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=49aee6b536c7a799c918532371247537960c515d"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libGeoIP.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5e0a40dd32f82022e8442c906efc2129f481cbff"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libstdc++.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=9642fa8658fd6cc04fd33d55ad2d95658bb7360b"
Missing separate debuginfo for /lib64/libm.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=8ee6418257efac9e7fbadc657c30c62e0a002d57"
Missing separate debuginfo for /lib64/libgcc_s.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=04626951231c50274a41cb283a3a41208ac47efe"
Missing separate debuginfo for /lib64/libpthread.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=1f368f83b776815033caab6e389d7030bba4593e"
[Thread debugging using libthread_db enabled]
Missing separate debuginfo for /lib64/libc.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=7b169b1db50384b70e3e4b4884cd56432d5de796"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libthreadutil.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=be4031d89235052c7fc9e32e720d49498b0a2780"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgtk-x11-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=f4824047c30bad47210191009737129a201d4ebb"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgdk-x11-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b450199d21ecfd45772003cff2fc0001265f7701"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgdk_pixbuf-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=76df26e25594c45aee816a26602ff6d1c7d55259"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgobject-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d1e961d9c5570cc5a46f779c5e60d8ad8189e6d9"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libglib-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=1684af5007b4586de35609d69c79676b57fdd3e2"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libpango-1.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=32709a65ebe7829c06e2f3dbb73f1189aa74645c"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgthread-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=726132cc660b46e6762990c41610a991e033d798"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXinerama.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ecf2883d4ea14ed9b35ab3b70aa9391435ed92b3"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXxf86vm.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ba491217bf00cf753c8ae022029b9290273c7f26"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libSM.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=095cdcbe468397c2edb5cde28d20889725405cb0"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libpng14.so.14
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b9369b933739a3e21a124000376743817599eec6"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libjpeg.so.62
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=03d6686c1be912154e06a912edb053f7146ab5ce"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libtiff.so.3
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=2e6b70254698669a9e22094adea5cd9626083b3e"
Missing separate debuginfo for /lib64/libdl.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=8d32fdb9682242cc2ebc1d9e6d717c6eaa51714e"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libpangocairo-1.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=8f62209cd51979c366cab7d1910dab4e2fad19f5"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libX11.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=6e2a3fff65b38afb37e54abcc7db50e4a0bbc4f1"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXfixes.so.3
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=c8877d033a79996c6dd7e3e7dec988bf27940fa8"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libatk-1.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=bd1cfcff9c94214d8ce093f9120ee0ecf2690973"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libcairo.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=4700a71e0fbb838aff2decf02a9b2e9d9753bcb7"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgio-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=dcf92f721a065f4bee776d75cff33fccdeff96a0"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libpangoft2-1.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=7cfd748b64a4cd1faaef50b3ecb1136eded8771e"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libfontconfig.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b4b7e203d6fd159f712950850120bb21b66636af"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgmodule-2.0.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=8c24d4e96d55b663cbf19925e0ba1e2130ea027d"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXext.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=4044aa655824cfa839cacf99d438f26eb34bdcd0"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXrender.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=9e32e39beece8d995519eabc05474d3ed3c9f71c"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXi.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=a95c7aad2f99e7a2a02d5250741ed3f1fe481d89"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXrandr.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ddb66c86a35a3d2955d9c81c5a42ec7ce8adaab2"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXcursor.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=6559ef9b185b57bf9ff42f138e28ee06edc6318d"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXcomposite.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=9526079cfae88f380f8209a90e83dc732b68f619"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXdamage.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ca68981440cd781e937ba3f4ed980dab4d446dff"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libffi.so.4
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=f2d31715e3fbea68952dbff81651e37143c2b57e"
Missing separate debuginfo for /lib64/libpcre.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=fd3d7de0c30920f167970d38874643e0ae4ac637"
Missing separate debuginfo for /lib64/librt.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b38afcf428f2107c56c0939b59ef737a5571348c"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libICE.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=9df2261adc6432c3bf9047d060eceb95f10d8cfd"
Missing separate debuginfo for /lib64/libuuid.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=24ae727f9cd5fb29f81b0f965859d3cf4668bf17"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libfreetype.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e88bdacbc100bfa425df6b9869df9d3349435eac"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libxcb.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e3769ffa477a916dce6e9d536ad334b5b652badc"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libpixman-1.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e8e6f5a9a148db36683bf112d074f4e445209129"
Missing separate debuginfo for /lib64/libselinux.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=e85aa25b4c4484aa3d5c94bda9d808b4db090503"
Missing separate debuginfo for /lib64/libresolv.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=3d6685c0d2801708b21998064915272dcaede5b8"
Missing separate debuginfo for /lib64/libexpat.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=b2ed99ac965e3384333100db37f0ba97ac269a2f"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libXau.so.6
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=46ceb8560aee0ebd280c1618271aa86bfc2d752a"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/gconv/UTF-32.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=5446d5a0dca59bd145fcec1f956f2a5077650e2c"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgnomevfs-2.so.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=677a3cb223c3f7662fcb1a2f3bc015fea4e87223"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libgconf-2.so.4
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=9919c5bcde87dbe9b7e48dea84b418ebe676c228"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libxml2.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=783da506175514862f2c452c9a2944396cf5212c"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libdbus-glib-1.so.2
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d54c2481647f381e4d09a5f10ef8cc0372c3aa95"
Missing separate debuginfo for /lib64/libssl.so.1.0.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=416252289421ddf1972eab623d8e95ba68dc4f57"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libavahi-glib.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d4f96c1f5b419a1d354799ee05ed3735aa170022"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libavahi-client.so.3
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=c35fcfdbaf31200251aaa6233c3d452d1cf79c97"
Missing separate debuginfo for /lib64/libdbus-1.so.3
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d25f733acc88f9d4ff2dd39fdaa294216eb5c67d"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/libavahi-common.so.3
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=8c3af77fc858e39ab899914a5fa01e391a70eaa0"
Missing separate debuginfo for /lib64/libutil.so.1
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=ae21e2f7efccaf6967e62a9691d2cd2f1533d6d3"
Missing separate debuginfo for /lib64/libcrypto.so.1.0.0
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=81cc869205231eb48006a1cfb4bd3c69fc0ae640"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/gconv/ISO8859-1.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=6fb5187d1e4c91eaa09b04e06556d5c196d96273"
Detaching after fork from child process 16948.
 2012-04-29 13:43:59: Initialising aMule 2.3.1 compiled with wxGTK2 v2.8.12
 2012-04-29 13:43:59: Checking if there is an instance already running...
 2012-04-29 13:43:59: No other instances are running.
Detaching after fork from child process 16949.
Detaching after fork from child process 16950.
Detaching after fork from child process 16951.
 2012-04-29 13:43:59: Socket de escucha: Ok
[New Thread 0x7fffed744700 (LWP 16952)]
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/gtk-2.0/2.10.0/engines/liboxygen-gtk.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=0dc365a76ccdbf9fda1dbc500ab62cf874e80356"
Detaching after fork from child process 16953.
Detaching after fork from child process 16954.
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/gtk-2.0/2.10.0/immodules/im-cedilla.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=1399b034295e7f9fc7f82ca1aeb5838bc3add955"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/gdk-pixbuf-2.0/2.10.0/loaders/libpixbufloader-xpm.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=d1519e327bfdc2c16f297ddf05ad29b5e402ecf4"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/pango/1.6.0/modules/pango-basic-fc.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=99791947fbc6c8b63a55404026553c4c98c840ad"
Missing separate debuginfo for /usr/lib64/gdk-pixbuf-2.0/2.10.0/loaders/libpixbufloader-png.so
Try: zypper install -C "debuginfo(build-id)=64af1a88c94c8582268bc9eab42a2966a49697ab"
Detaching after fork from child process 16955.
[New Thread 0x7fffec13a700 (LWP 16956)]
[New Thread 0x7fffeb939700 (LWP 16957)]
[Thread 0x7fffeb939700 (LWP 16957) exited]
 2012-04-29 13:44:00: Cargando archivo temporales desde /home/dsantos/descargas/eMule/Temp.
 2012-04-29 13:44:00: Cargando archivo part 1 de 43

Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault.
0x0000000000476d72 in ?? ()
Logged

Stu Redman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 214
  • Offline Offline
  • Posts: 3830
  • Engines screaming
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #3 on: April 29, 2012, 03:33:41 PM »

Yeah, and now you have to type bt
http://wiki.amule.org/index.php/Backtraces
Logged
The image of mother goddess, lying dormant in the eyes of the dead, the sheaf of the corn is broken, end the harvest, throw the dead on the pyre -- Iron Maiden, Isle of Avalon

Akkon

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #4 on: April 29, 2012, 03:47:32 PM »

Thank you for your instructions. Here it goes:

Code: [Select]
(gdb) bt
#0  0x0000000000476d72 in ?? ()
#1  0x00000000004fe3b1 in ?? ()
#2  0x00000000004fe24b in ?? ()
#3  0x00000000005045ec in ?? ()
#4  0x000000000050cfe6 in ?? ()
#5  0x0000000000464781 in ?? ()
#6  0x000000000043b9db in ?? ()
#7  0x00000000004b5b41 in ?? ()
#8  0x00007ffff69a069b in wxEntry(int&, wchar_t**) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
#9  0x00000000004308f0 in ?? ()
#10 0x00007ffff59cb23d in __libc_start_main () from /lib64/libc.so.6
#11 0x0000000000435005 in ?? ()
#12 0x00007fffffffdbf8 in ?? ()
#13 0x00000000ffffffff in ?? ()
#14 0x0000000000000001 in ?? ()
#15 0x00007fffffffe06a in ?? ()
#16 0x0000000000000000 in ?? ()
(gdb) bt full
#0  0x0000000000476d72 in ?? ()
No symbol table info available.
#1  0x00000000004fe3b1 in ?? ()
No symbol table info available.
#2  0x00000000004fe24b in ?? ()
No symbol table info available.
#3  0x00000000005045ec in ?? ()
No symbol table info available.
#4  0x000000000050cfe6 in ?? ()
No symbol table info available.
#5  0x0000000000464781 in ?? ()
No symbol table info available.
#6  0x000000000043b9db in ?? ()
No symbol table info available.
#7  0x00000000004b5b41 in ?? ()
No symbol table info available.
#8  0x00007ffff69a069b in wxEntry(int&, wchar_t**) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
No symbol table info available.
#9  0x00000000004308f0 in ?? ()
No symbol table info available.
#10 0x00007ffff59cb23d in __libc_start_main () from /lib64/libc.so.6
No symbol table info available.
#11 0x0000000000435005 in ?? ()
No symbol table info available.
#12 0x00007fffffffdbf8 in ?? ()
No symbol table info available.
#13 0x00000000ffffffff in ?? ()
No symbol table info available.
#14 0x0000000000000001 in ?? ()
No symbol table info available.
#15 0x00007fffffffe06a in ?? ()
No symbol table info available.
#16 0x0000000000000000 in ?? ()
No symbol table info available.
(gdb) thread apply all bt

Thread 3 (Thread 0x7fffec0cf700 (LWP 26862)):
#0  0x00007ffff5d4952d in nanosleep () from /lib64/libpthread.so.0
#1  0x00007ffff69f2f9c in wxMicroSleep(unsigned long) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
#2  0x000000000049b474 in ?? ()
#3  0x00007ffff69ee7ab in wxThreadInternal::PthreadStart(wxThread*) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
#4  0x00007ffff5d41f05 in start_thread () from /lib64/libpthread.so.0
#5  0x00007ffff5a8510d in clone () from /lib64/libc.so.6

Thread 2 (Thread 0x7fffed743700 (LWP 26858)):
#0  0x00007ffff5a2889a in __strcmp_sse2 () from /lib64/libc.so.6
#1  0x00007ffff5a44ed7 in __tzstring () from /lib64/libc.so.6
#2  0x00007ffff5a46dda in __tzfile_compute () from /lib64/libc.so.6
#3  0x00007ffff5a45af7 in __tz_convert () from /lib64/libc.so.6
#4  0x00007ffff6978be8 in wxDateTime::GetTm(wxDateTime::TimeZone const&) const ()
   from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
#5  0x00007ffff6c80a66 in wxSocketBase::_Wait(long, long, int) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu_net-2.8.so.0
#6  0x00007ffff6c7d151 in wxProtocol::ReadLine(wxSocketBase*, wxString&) ()
   from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu_net-2.8.so.0
#7  0x00007ffff6c7bd2c in wxHTTP::BuildRequest(wxString const&, wxHTTP::wxHTTP_Req) ()
   from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu_net-2.8.so.0
#8  0x00007ffff6c7c5f9 in wxHTTP::GetInputStream(wxString const&) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu_net-2.8.so.0
#9  0x00000000004ff539 in ?? ()
#10 0x00000000004ffbcc in ?? ()
#11 0x00007ffff69ee7ab in wxThreadInternal::PthreadStart(wxThread*) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
#12 0x00007ffff5d41f05 in start_thread () from /lib64/libpthread.so.0
#13 0x00007ffff5a8510d in clone () from /lib64/libc.so.6

Thread 1 (Thread 0x7ffff7fc2980 (LWP 26850)):
#0  0x0000000000476d72 in ?? ()
#1  0x00000000004fe3b1 in ?? ()
#2  0x00000000004fe24b in ?? ()
#3  0x00000000005045ec in ?? ()
#4  0x000000000050cfe6 in ?? ()
#5  0x0000000000464781 in ?? ()
#6  0x000000000043b9db in ?? ()
#7  0x00000000004b5b41 in ?? ()
---Type <return> to continue, or q <return> to quit---
#8  0x00007ffff69a069b in wxEntry(int&, wchar_t**) () from /usr/lib64/wx-2.8-wxcontainer/libwx_baseu-2.8.so.0
#9  0x00000000004308f0 in ?? ()
#10 0x00007ffff59cb23d in __libc_start_main () from /lib64/libc.so.6
#11 0x0000000000435005 in ?? ()
#12 0x00007fffffffdbf8 in ?? ()
#13 0x00000000ffffffff in ?? ()
#14 0x0000000000000001 in ?? ()
#15 0x00007fffffffe06a in ?? ()
#16 0x0000000000000000 in ?? ()
(gdb)
Logged

Stu Redman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 214
  • Offline Offline
  • Posts: 3830
  • Engines screaming
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #5 on: April 29, 2012, 06:12:57 PM »

Yeah, I was afraid of that. Zero information. :(

Sorry, no clue what is going wrong here. Either you build aMule yourself with debug enabled so we can see what is going on, or you ask the guy who made the package.
Logged
The image of mother goddess, lying dormant in the eyes of the dead, the sheaf of the corn is broken, end the harvest, throw the dead on the pyre -- Iron Maiden, Isle of Avalon

Akkon

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #6 on: April 29, 2012, 09:07:51 PM »

Thank you for your help.

I am trying to Compile from the source code following this instructions and more or less I solved all the problems I had but now I am in a dead end.

At the moment I think the wxWidgets is correctly installed. My problem now is doing the ./configure in aMule. Before, It demands me to install the crypto++ library and for this I had to upgrade glibc to 2.15 but this upgrade remove my gcc and g++ and when I try to install again it said that to do it I must to downgrade glibc. So I don't know how yo continue...
Logged

Stu Redman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 214
  • Offline Offline
  • Posts: 3830
  • Engines screaming
Re: Crash on OpenSuse
« Reply #7 on: April 29, 2012, 09:29:33 PM »

Leave your glibc alone and compile cryptopp yourself I suggest. It's not a big deal.
Logged
The image of mother goddess, lying dormant in the eyes of the dead, the sheaf of the corn is broken, end the harvest, throw the dead on the pyre -- Iron Maiden, Isle of Avalon