aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: Configuration on WD Nas  (Read 914 times)

aMuleWD

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Configuration on WD Nas
« on: November 08, 2016, 12:09:39 PM »

Hi,

I just Installed aMule in my WD PR4100 Nas and have a few questions.

- I don't Know how to update to last version.

- Please can someone help me configuring Web control panel. Wich values I need to put?. I have 100MB of optic fiber

Logged

GonoszTopi

  • The current man in charge of most things.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 164
  • Offline Offline
  • Posts: 2709
Re: Configuration on WD Nas
« Reply #1 on: November 09, 2016, 12:25:52 AM »

I think default values here should work.

Speed limits: 0 means unlimited (or put 100000, that's slightly below the real line speed)

Bandwidth limits: These are only used to draw the statistics graphs, which aren't transferred to the web interface... Why are these settings here at all??
Logged
concordia cum veritate

aMuleWD

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Configuration on WD Nas
« Reply #2 on: November 09, 2016, 01:15:09 AM »

Much thanks GonoszTopi!

Here there is an screenshot of my Web Control Panel. If I made any change it returns to the same screenshot, for example If I click on Gzip Compression it returns unclicked...

Logged

GonoszTopi

  • The current man in charge of most things.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 164
  • Offline Offline
  • Posts: 2709
Re: Configuration on WD Nas
« Reply #3 on: November 09, 2016, 09:11:27 PM »

Interesting...
Logged
concordia cum veritate