aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: error on startup  (Read 3568 times)

dc5000

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3
error on startup
« on: December 07, 2004, 09:05:28 PM »

When I try to launch Amule, I have this :

Initialising aMule
Userhash loaded: A9AA91CFF90E2AC54A62C8C61DE06FC8
*** UDP socket at 4665
*** UDP socket at 4672
External connections disabled in config file .eMule
*** reading servers
Loading temp files from /root/.aMule/Temp.
Empty dir /root/.aMule/Incoming/ shared
*** TCP socket at 4662
ListenSocket: Ok.
AICH Thread: Syncronization thread started.
AICH Thread: Masterhashes of known files have been loaded.
AICH Thread: No new files found.
AICH Thread: Thread terminated.

OOPS! - Seems like aMule crashed.
        Version is: aMule 2.0.0rc7 using wxGTK1 v2.4.2
--== BACKTRACE FOLLOWS: ==--

[0] amule(_ZN9CamuleApp16OnFatalExceptionEv+0x146) [0x82364ca]
[1] /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so(wxFatalSignalHandler+0x1e) [0x4038a116]
[2] [0xffffe420]
[3] /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so(_ZN12wxEvtHandler16SearchEventTableER12wxEventTableR7wxEvent+0xe8) [0x402dd70e]
Aborted


Any help?
Logged

Jacobo221

  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 2711
Re: error on startup
« Reply #1 on: December 07, 2004, 10:57:25 PM »

are you on debian? do you have Autoconnect set in Preferences?
Logged

dc5000

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: error on startup
« Reply #2 on: December 08, 2004, 05:47:42 PM »

I am on Gentoo and i don't know if i have autoconnect set in preferences. But I don't think.
Logged

deltaHF

  • Evil Admin
  • Former Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 3923
  • .. Legends may sleep, but they never die ..
    • http://www.amule.org
Re: error on startup
« Reply #3 on: December 08, 2004, 06:33:44 PM »

why do you run amule as root ?