aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: after 6 days amule crashed  (Read 3104 times)

IanMalcom

  • Newbie
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
after 6 days amule crashed
« on: January 05, 2005, 01:13:59 PM »

--------------------------------------------------------------------------------
OOPS! Houston, we have a situation: seems like aMule crashed!
Please, post these lines on the backtrace forum on http://www.amule.org/
aMule version is: 2.0.0rc8 using wxGTK1 v2.4.2
----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
 
[0] CamuleApp::OnFatalException() in amule[0x823e38e]
[1] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x4039099e]
[2] ?? in /lib/tls/libpthread.so.0 [0x40034618]
[3] CUpDownClient::ConnectionEstablished() in amule[0x80edab2]
[4] CClientReqSocket::ProcessPacket(char const*, unsigned, unsigned char) in amule[0x80cf84e]
[5] CClientReqSocket::PacketReceived(Packet*) in amule[0x80ddec0]
[6] CEMSocket::OnReceive(int) in amule[0x80e0b76]
[7] CClientReqSocketHandler::ClientReqSocketHandler(wxSocketEvent&) in amule[0x80de6b2]
[8] wxEvtHandler::SearchEventTable(wxEventTable&, wxEvent&) in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x402c7ff6]
[9] wxEvtHandler::ProcessEvent(wxEvent&) in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x402c7e23]
[10] wxEvtHandler::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x402c7d5f]
[11] wxAppBase::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x40292329]
[12] ?? in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so [0x4023f5cb]
[13] ?? in /usr/lib/libglib-1.2.so.0 [0x4082db1f]
[14] ?? in /usr/lib/libglib-1.2.so.0 [0x4082c9ae]
[15] ?? in /usr/lib/libglib-1.2.so.0 [0x4082ce89]
[16] g_main_run in /usr/lib/libglib-1.2.so.0[0x4082d124]
[17] gtk_main in /usr/lib/libgtk-1.2.so.0[0x4073827f]
[18] wxApp::MainLoop() in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x4023ff42]
[19] wxAppBase::OnRun() in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x402921e0]
[20] wxEntry(int, char**) in /usr/lib/libwx_gtk-2.4.so[0x40240619]
[21] main in amule[0x8241cab]
[22] __libc_start_main in /lib/tls/libc.so.6[0x42015574]
[23] wxBaseArrayPtrVoid::~wxBaseArrayPtrVoid() in start.S:83
 
--------------------------------------------------------------------------------

Hope this helps
Logged

stefanero

  • Some Support
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 4236
Re: after 6 days amule crashed
« Reply #1 on: January 05, 2005, 04:02:25 PM »

get a recent cvs-tarball if you want..

should be fixed there.. ;)

http://amule.hirnriss.net

stefanero
Logged
In its default setup, Windows XP on the Internet amounts to a car
parked in a bad part of town, with the doors unlocked, the key in
the ignition and a Post-It note on the dashboard saying, "Please
don't steal this."

phoenix

  • Evil respawning bird from aMule Dev Team
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 44
  • Offline Offline
  • Posts: 2505
  • The last shadow you'll ever see
RE: after 6 days amule crashed
« Reply #2 on: January 05, 2005, 04:51:55 PM »

IanMalcom,

Unfortunately this backtrace only does not help. You must compile aMule with debug information for the backtrace to be of some use. If you want to do this, take a look at http://www.amule.org/wiki/index.php/Backtraces

Cheers!
Logged