aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb  (Read 4879 times)

Alzii

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
[changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« on: January 14, 2005, 05:58:11 PM »

ok i got a really strange bug/error/??

first:
I moved the temp-files & the clients.met & servers.met from another pc (amule rc7)  to my server.
there i installed amule 2.0.0rc8 and put the clients.met & servers.met into the ./amule directory.
Then i started amule and changed the path for the temp files to my till now downloaded tempfiles. --> restart --> he starts up tries to connect to a server but seems like some of the part.met files of the temp dir are broken ... so he tried to hash these files ...

after about 20 mins hashing for about 12 files he stops hashing with:

Hasher: No files on queue, stopping thread.
Hasher: A thread has died.

After that amule doesn't do anything than eating cpu-power.
Anyone any idea why this is ?

Thanks for the answers

Alzii

OS: Debian
amule: 2.0.0rc8
wxGTK2 v2.5.3
« Last Edit: January 14, 2005, 10:36:34 PM by Alzii »
Logged

deltaHF

  • Evil Admin
  • Former Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 3923
  • .. Legends may sleep, but they never die ..
    • http://www.amule.org
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #1 on: January 14, 2005, 06:05:42 PM »

hi,

do you have verbose enabled in your preferences?

Alzii

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #2 on: January 14, 2005, 06:18:30 PM »

after removing some stuff (tempfiles/.....) amule just crashes with this error:

-------------------------------------------------------------------------------
OOPS! Houston, we have a situation: seems like aMule crashed!
Please, post these lines on the backtrace forum on http://www.amule.org/
aMule version is: 2.0.0rc8 using wxGTK2 v2.5.3 (Unicoded)
----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------

[0] CamuleApp::OnFatalException() in amule[0x827c063]
[1] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x406965e8]
[2] ?? in /lib/libpthread.so.0 [0x40030825]
[3] ?? in /lib/libc.so.6 [0x40e355e8]
[4] wxString::Cmp(wxString const&) const in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x4064cef6]
[5] CServerListCtrl::SortProc(long, long, long) in amule[0x822df0d]
[6] CMuleListCtrl::GetInsertPos(long) in amule[0x817f873]
[7] CServerListCtrl::RefreshServer(CServer*) in amule[0x822b3d9]
[8] CServerListCtrl::AddServer(CServer*) in amule[0x822a86b]
[9] CamuleGuiApp::NotifyEvent(GUIEvent) in amule[0x8280ced]
[10] CamuleApp::AddServer(CServer*) in amule[0x827eaa5]
[11] CServerSocket::ProcessPacket(char const*, unsigned, unsigned char) in amule[0x82304f2]
[12] CServerSocket::PacketReceived(Packet*) in amule[0x8233703]
[13] CEMSocket::OnReceive(int) in amule[0x80e4374]
[14] CServerSocket::OnReceive(wxSocketError) in amule[0x822eea0]
[15] wxAppConsole::HandleEvent(wxEvtHandler*, void (wxEvtHandler::*)(wxEvent&), wxEvent&) const in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x405e2d78]
[16] wxEvtHandler::ProcessEventIfMatches(wxEventTableEntryBase const&, wxEvtHandler*, wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x40690850]
[17] wxEventHashTable::HandleEvent(wxEvent&, wxEvtHandler*) in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x4068fccf]
[18] wxEvtHandler::ProcessEvent(wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x406909f0]
[19] wxEvtHandler::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x40690786]
[20] wxAppConsole::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x405e2ce6]
[21] ?? in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.5.so.3 [0x40320735]
[22] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0x40cce033]
[23] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0x40ccac02]
[24] g_main_context_dispatch in /usr/lib/libglib-2.0.so.0[0x40ccbcf8]
[25] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0x40ccc030]
[26] g_main_loop_run in /usr/lib/libglib-2.0.so.0[0x40ccc673]
[27] gtk_main in /usr/lib/libgtk-x11-2.0.so.0[0x409bcc83]
[28] wxEventLoop::Run() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.5.so.3[0x4033b208]
[29] wxAppBase::MainLoop() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.5.so.3[0x403cc233]
[30] wxAppBase::OnRun() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.5.so.3[0x403cc39a]
[31] wxEntry(int&, wchar_t**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x40626a63]
[32] wxEntry(int&, char**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.5.so.3[0x40626b3d]
[33] main in amule[0x827ff0b]
[34] __libc_start_main in /lib/libc.so.6[0x40e21dc6]
[35] wxMemoryDC::SetPen(wxPen const&) in amule[0x80cfaa1]

--------------------------------------------------------------------------------
Abgebrochen
« Last Edit: January 14, 2005, 06:20:08 PM by Alzii »
Logged

Alzii

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #3 on: January 14, 2005, 10:16:24 PM »

hmm after some more testing it seems that it has to do something with the 'connect on startup'-option cause:

on --> crash after startup
off --> no crash even if i manually select a server and connect
Logged

Alzii

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #4 on: January 14, 2005, 10:40:06 PM »

ok now i found another error/ ?bug?: (therefor i changed the topic)

i start amuleweb ... all works fine (if i do it like descripted above) but therefor this happens:

(amuleweb)
ECSocket::ReadBuffer error The socket is non-blocking and the operation would block
Speicherzugriffsfehler

every time i try to add a ed2k-link via webfrontend on another pc (browser: firefox, gentoo)

afterwards i have to restart amuleweb

any idea on this?

thanks for the answers :)

Alzii
Logged

stefanero

  • Some Support
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 4236
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #5 on: January 16, 2005, 11:37:43 AM »

ok...crashes here aswell

wrote a note to teh amule-web devel
thnx

stefanero
Logged
In its default setup, Windows XP on the Internet amounts to a car
parked in a bad part of town, with the doors unlocked, the key in
the ignition and a Post-It note on the dashboard saying, "Please
don't steal this."

Alzii

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #6 on: January 17, 2005, 08:50:41 AM »

seems like i found another bug:

if u keep logged in into the webinterface for several hours it just crashes with:

Speicherzugriffsfehler

if u log out every time after browsing through the webpage it won't crash :)
Logged

lfroen

  • Guest
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #7 on: January 17, 2005, 10:42:25 AM »

Quote
Speicherzugriffsfehler

Can you pleas translate this to english ?
Logged

stefanero

  • Some Support
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 4236
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #8 on: January 17, 2005, 10:46:58 AM »

mem access error
Logged
In its default setup, Windows XP on the Internet amounts to a car
parked in a bad part of town, with the doors unlocked, the key in
the ignition and a Post-It note on the dashboard saying, "Please
don't steal this."

Avi

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 35
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #9 on: January 17, 2005, 09:31:45 PM »

lol, that's one long word!
Logged

stefanero

  • Some Support
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 4236
Re: [changed topic] bugs ? amule/amuleweb
« Reply #10 on: January 18, 2005, 08:46:42 AM »

heh in germany you can put many words "together" and make one word out of it ;)
Logged
In its default setup, Windows XP on the Internet amounts to a car
parked in a bad part of town, with the doors unlocked, the key in
the ignition and a Post-It note on the dashboard saying, "Please
don't steal this."