aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: aMule 2.3.1 semi-oficial build, MacOSX 10.4+ , i386/ppc  (Read 4287 times)

Kry

  • Ex-developer
  • Retired admin
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: -665
  • Offline Offline
  • Posts: 5898
aMule 2.3.1 semi-oficial build, MacOSX 10.4+ , i386/ppc
« on: November 15, 2011, 12:50:43 PM »

Download the semi-oficial build by clicking here.
Logged

rebanada

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: aMule 2.3.1 semi-oficial build, MacOSX 10.4+ , i386/ppc
« Reply #1 on: December 04, 2011, 02:38:02 PM »

Thanks a lot!
I didn't expect updated builds for my poor old G4 Tiger machine.

Almost everything works fine, but I can't get Amuleweb to work. Is just me or is there a problem with it in this build? anyone with the same problem? I get this message in the log: "TerminationProcess.cpp(48): Command ''amuleweb' '--amule-config-file=/Users/mula/Library/Application Support/aMule/amule.conf'' with pid '1465' has finished with status code '255'."
Logged

rebanada

  • Newbie
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: aMule 2.3.1 semi-oficial build, MacOSX 10.4+ , i386/ppc
« Reply #2 on: December 04, 2011, 06:42:25 PM »

Update: after restarting the client and looking closely to the log, I've found this:

"2011-12-04 18:30:22: Logger.cpp(331): Debug: wxMacExecute Bad bundle: amuleweb
2011-12-04 18:30:22: Logger.cpp(331): Debug: pid=662
2011-12-04 18:30:22: Logger.cpp(331): Debug: Successfully added notification to the runloop"


...sounds bad, but I have no idea of it's real meaning. Any clue?
Logged

ycjhi

  • Newbie
  • *
  • Karma: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: aMule 2.3.1 semi-oficial build, MacOSX 10.4+ , i386/ppc
« Reply #3 on: April 30, 2012, 05:51:03 AM »

Seems like I found a bug. I've just upgraded from 2.2.6 to the 2.3.1 semi-official binary and the uPnP does not work. The uPnP checkbox in the preferences is greyed and aMule is getting LowIDs. Mac OS X 10.7.3 with its firewall disabled, connected to a NetGear WNDR3700 via wireless.
Logged