aMule Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We're back! (IN POG FORM)

Author Topic: [Solved] v2.0.1 && CVS crashes  (Read 2374 times)

Ateo

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 138
  • pfft.
    • http://www.atheistnetwork.com
[Solved] v2.0.1 && CVS crashes
« on: May 20, 2005, 07:16:21 PM »

Crashes only as regular user. Crashes only when I click on the "Transfers" button. I currently have one .part file that loads, a 500+ MB file which may be the culprit. This issue occurs with 2.0.1 and CVS (today's snapshot).

 Crashes with this:

Code: [Select]
Initialising aMule
Checking if there is an instance already running...
Loading temp files from /media/p2p/temp.
Loading PartFile 1 of 1
All PartFiles Loaded.
ListenSocket: Ok.

External connections disabled in config file
*** Server UDP socket (TCP+3) at 0.0.0.0:4664
*** TCP socket (TCP) listening on 0.0.0.0:4661
*** Client UDP socket (extended eMule) at 0.0.0.0:4672
Adding file /media/p2p/temp/003.part.met to shares
QPixmap: Invalid pixmap parameters
QPainter::begin: Cannot paint null pixmap
QPainter::setPen: Will be reset by begin()
QPainter::setBrush: Will be reset by begin()
QPainter::setBrush: Will be reset by begin()
QPainter::setPen: Will be reset by begin()
QPainter::setPen: Will be reset by begin()
QPainter::setPen: Will be reset by begin()

--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    [URL]http://forum.amule.org/board.php?boardid=67[/URL]
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    [URL]http://www.amule.org/wiki/index.php/Backtraces[/URL]

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMule CVS using wxGTK2 v2.6.0 (Snapshot: Fri May 20 07:01:27 CEST 2005)
Running on: Linux 2.6.11-death.r8 i686

[2] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_base-2.6.so.0[0xb7af8f53]
[3] ?? in [0xffffe420]
[4] XSetForeground in /usr/lib/libX11.so.6[0xb76b30bb]

--------------------------------------------------------------------------------
Aborted
« Last Edit: May 23, 2005, 10:25:39 PM by Ateo »
Logged
-- El payaso cabron me dice que tengo que consumir!

stefanero

  • Some Support
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 4236
Re: [Solved] v2.0.1 && CVS crashes
« Reply #1 on: May 21, 2005, 08:00:15 AM »

dont use cvs atm...not really stable
Logged
In its default setup, Windows XP on the Internet amounts to a car
parked in a bad part of town, with the doors unlocked, the key in
the ignition and a Post-It note on the dashboard saying, "Please
don't steal this."

Ateo

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 138
  • pfft.
    • http://www.atheistnetwork.com
Re: [Solved] v2.0.1 && CVS crashes
« Reply #2 on: May 21, 2005, 08:17:05 AM »

Well, the issue was with 2.0.1 at first then I tried cvs with the same outcome..

However, it appeared it was an issue with my user. I killed my user and recreated it and the problem went away.

Any idea why my user suddenly began crashing amule?
Logged
-- El payaso cabron me dice que tengo que consumir!

stefanero

  • Some Support
  • Developer
  • Hero Member
  • *****
  • Karma: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 4236
Re: [Solved] v2.0.1 && CVS crashes
« Reply #3 on: May 21, 2005, 08:21:24 AM »

in cvs there is some problem with sources and mem corruption atm...thats why that crashes,

why 2.0.1 crashed no clue, when you deleted the used, did you also delete teh .aMule folder? or did you back it up somewhere?
Logged
In its default setup, Windows XP on the Internet amounts to a car
parked in a bad part of town, with the doors unlocked, the key in
the ignition and a Post-It note on the dashboard saying, "Please
don't steal this."

Ateo

  • Full Member
  • ***
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 138
  • pfft.
    • http://www.atheistnetwork.com
Re: [Solved] v2.0.1 && CVS crashes
« Reply #4 on: May 21, 2005, 08:53:32 AM »

I deleted the .amule folder. I tried using a fresh .amule folder (backing up my original and letting amule recreate) but that didn't do anything so I didn't keep this copy thinking it wasn't the issue. Sorry.
Logged
-- El payaso cabron me dice que tengo que consumir!